Servis

SERVIS

U našem servisu možete u potpunosti izvršiti kontrolu ispravnosti Vašeg vozila, uraditi mali i veliki servis – zamenu ulja, svih filtera i kaiševa.

Pored toga, vršimo servis kočionih sistema, transmisije, upravljačkih sistema, kao i sistema motorne grupe. Servis pruža usluge ugradnje svih auto delova. Pored mehaničarskih vršimo i servis lakih limarijskih radova, I zaŠtite vozila.

AUTO DIJAGNOSTIKA

Sa neprestanim razvojem električnih sistema na vozilima, pojavila se potreba za njihovim servisiranjem i održavanjem.


Da bi se adekvatno pristupilo jednom takvom sistemu, neophodan je poseban alat – dijagnostički interfejs tj.dijagnostika. Proces dijagnostikovanja kvara na vozilima se ne zasniva samo na čitanju i brisanju grešaka, već se pristupa rešavanju i otklananjanju nastalog problema. Da ne bi došlo do grešaka u radu, posedujemo više dijagnostičkih interfejsa, od onih univerzalnih namenjenih svim tipovima i marki vozila, do namenskih i fabričkih auto dijagnostika namenjenih markama kao što su: Opel, Audi, Volkswagen, Škoda, Renault, Peugeot, Citroen i dr.

Auto Joca Šlep služba
Auto Joca Šlep služba

AUTO KLIME

Pored mehaničarskih I dijagnosticarskih usluga, pružamo usluge punjenja, dezinfekcije i servisiranja auto klima. Možemo da se pohvalimo da koristimo profesionalan alat i najmoderniju klima stanicu u te svrhe. Raspolažemo i rezervnim delovima za uspešno servisiranje auto klima.

Pored same dijagnostike, vršimo ugradnju:

Auto Joca